tag:blogger.com,1999:blog-5630438832535322662.post7039232409855653519..comments2023-04-13T15:23:30.637+02:00Comments on Dalmatia Gourmande: Savijača od višanja i grisa/Sour Cherry & Semolina StrudelMajahttp://www.blogger.com/profile/13072837464623351994noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5630438832535322662.post-42272497237436397622012-06-22T11:13:41.000+02:002012-06-22T11:13:41.000+02:00Cestitam 2-u godisnjicu braka !!! :D
sta da radim ...Cestitam 2-u godisnjicu braka !!! :D<br />sta da radim kada nisam stigla na prvu,a tresnje svuda po blogovima,te razne poslastice dovedose me do tebe !!!mirjanahttps://www.blogger.com/profile/09136482136234907845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630438832535322662.post-71732387277962142912011-06-12T22:30:00.864+02:002011-06-12T22:30:00.864+02:00Draga Maja , čestitam ti prvu godišnjicu braka ! I...Draga Maja , čestitam ti prvu godišnjicu braka ! I svaka slijedeća neka vam bude lijepa barem kao ova i još ljepša i veselija ! Super ste proveli dan i mogu ti reći da ti pomalo zavidim na prvom kupanju i to bez gužve. Ja jedva čekam da se dokopam Dbk-a i kupanja, još malo :)<br />Školjka je jako lijepa. A savijača mi se isto tako sviđa. Volim višnje jako i uvijek smo se i mi doma veselili štrudelu od višanja koji je pomalo zamjenjivao onaj klasični od jabuka. Odlično si je napravila i jako lijepo izgleda !Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630438832535322662.post-33649425680349646892011-06-09T16:36:27.493+02:002011-06-09T16:36:27.493+02:00Lana, Tanja, hvala vam :) Školjki sigurno ima više...Lana, Tanja, hvala vam :) Školjki sigurno ima više od 30 godina, moj pok. dida ju je lakirao i zajedno s ostalim školjkama te zubima zubatca (kojeg je ulovio, mislim da je bia poprilično velik) stoji kao ukras u našoj vitrini :)Majahttps://www.blogger.com/profile/13072837464623351994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630438832535322662.post-74540722646323650682011-06-09T12:31:41.351+02:002011-06-09T12:31:41.351+02:00Draga Majo, prije svega čestitke na godišnjici bra...Draga Majo, prije svega čestitke na godišnjici braka! Jako lijepo ste proveli dan, ne može ljepše: more, plaža pa lijepa večerica...Tako i treba!<br /><br />Savijača izgleda prekrasno, s grizom je još nmisam jela, i rado bih probala! <br /><br />Btw, školjka je divna!tanjahttps://www.blogger.com/profile/06891183769691645859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630438832535322662.post-82127493284692953552011-06-08T21:59:23.089+02:002011-06-08T21:59:23.089+02:00Draga Majo, cestitke na prvoj godisnjici i neka va...Draga Majo, cestitke na prvoj godisnjici i neka vam buduce budu isto tako lepe i slatke.;))) Savijaca prekrasno izgleda, nedavno sam je bas pravila sa visnjama iz zamrzivaca da ih potrosim posto ce uskoro stici nove (ovde sve malo kasnije stize;)) a super je sto cemo sada moci da te pratimo i na ruti zacina...puno pozdrava za vas dvoje!;)))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630438832535322662.post-43242146069225667192011-06-08T14:35:42.998+02:002011-06-08T14:35:42.998+02:00@ Jelena, hvala ti na čestitkama! I vi ste tek fri...@ Jelena, hvala ti na čestitkama! I vi ste tek friški u braku, sve je to jako lijepo jer život ti nekada jako brzo prođe, a da se niti ne okreneš. Treba znati uživati u malim stvarima i nekada "stati na loptu" :) <br />Vidila sam da su i tebe dodali, baš mi je drago zbog toga :) <br />Obavezno probaj dodati cimet višnjama - meni su nezamislive bez toga :)Majahttps://www.blogger.com/profile/13072837464623351994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630438832535322662.post-88019662028238098542011-06-08T11:30:04.184+02:002011-06-08T11:30:04.184+02:00Majo, prvo čestitke tebi i M. na godišnjici i takv...Majo, prvo čestitke tebi i M. na godišnjici i takvom mladom krasnom paru koji se po svemu sudeći slaže onako kako se samo može poželeti želim još sto ovakvih godišnjica.<br /><br />Mi smo našu treću skoro slavili i slažem se da uvek treba obeležiti te datume. Malo sam počastila goste, a onda smo uveče izašli po tradiciji na večeru u restoran gde pravili ručak za naše venčanje. Ima i boljih restorana ali nam je ovaj prirastao srcu.<br /><br />I ja sam se denula na mapu Spajsa i zaista im je sjajna ideja za sajt. Nadam se da će zaživeti punim plućima.<br /><br />Pita ti je božanstvena. Nisam još kombinovala cimet sa višnjama ali pošto ga obožavam mogla bih da probam.<br /><br />ps Majo, po ugledu na sve vas, pomoću štapa i kanapa učim se polako da menjam blog. Kao što vidiš stranica sa indeksom recepata u slikama mi je na primitivnom nivou pošto ne unam da stavim fotke onako ko čovek zasebno. HTML treba da se menja, valjda, a ja se plašim da ne zbrljam ceo blog. A šablon je najobičniji iz Bloggera.<br /><br />Školjka ti je prelepa!J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630438832535322662.post-13355017744232963252011-06-08T07:35:35.401+02:002011-06-08T07:35:35.401+02:00Cure, hvala na komentarima i čestitkama :)
@ Dzoli...Cure, hvala na komentarima i čestitkama :)<br />@ Dzoli, baš mi je žao :) Izglda da ćeš morati kupovati dupla pakiranja višanja za dragog :)<br />@ Nevena, hvala ti! Istina, jug uvijek prvi zatopli, ali doći će red i na sjever RH. Imate prekrasne plaže :)Ovu štrudlu ej moja mama radila još otkako znamo za sebe, a imam i sličan recept bez jaja gdje se u nadjevu baš vidi gris :)Majahttps://www.blogger.com/profile/13072837464623351994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630438832535322662.post-63072634130035081732011-06-08T00:52:35.479+02:002011-06-08T00:52:35.479+02:00PS. Sretna godišnjica braka :) jako lijepo ste uži...PS. Sretna godišnjica braka :) jako lijepo ste uživali :)Bite my cakehttps://www.blogger.com/profile/12897863855831863286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630438832535322662.post-88032396395836336902011-06-08T00:52:07.181+02:002011-06-08T00:52:07.181+02:00Jako lijepo, savijača s višnjama mi je omiljena :)...Jako lijepo, savijača s višnjama mi je omiljena :)<br />Baš mi je drago što si i ti na karti, samo naprijed, bravo!Bite my cakehttps://www.blogger.com/profile/12897863855831863286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630438832535322662.post-32633937493516737722011-06-08T00:51:48.647+02:002011-06-08T00:51:48.647+02:00čestitke draga Majo, najprije na godišnjici.. mogu...čestitke draga Majo, najprije na godišnjici.. mogu si zamisliti kako ste lijepo uživali na moru, pa u ovoj tvojoj diivnooj štrudli...pa u škampima, ma divoota, male stvari koje život čine ljepšim.. nadam se da će u Rijeci brzo zatoplit..jer ja želim na more, a stalno neka kiša :(<br />no, da se vratim na štrudlu, veoma me zaintrigirao ovaj tvoj nadjev, msilila sam da si stavila samo griz, ali tu je i jogurt i jaje.. sve u svemu jako lijepa kombinacija, fotke, oept ću spomenuti tvoju umjetnost da naglasiš jelo na fotkama i da izgleda ekstra primamljivo..svaka čast. :)<br />da ne zaboravim, čestitam za Season with Spice, morati ću se i ja učlaniti..Nevena Buljanhttps://www.blogger.com/profile/04423359164647465172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5630438832535322662.post-23715661095907425792011-06-07T23:49:43.740+02:002011-06-07T23:49:43.740+02:00Dzoli je rekla(pfff komenatr mi ne radi)
Pa ubicet...Dzoli je rekla(pfff komenatr mi ne radi)<br />Pa ubicete me sa tim receptima sa visnjama.Sad kadNeustarsivi zna gde se motam(pola dana) ,i kad sam pravila nesto sa njegovim omiljenim vocem visnjama ne ostavlja me na miru.Problem je visnje ne rastu ovde;(<br />Uvozimo konzerve one od 4 kg iz Australije(nasa oblacinska visnja).Ipak hvala za recept:)Anonymousnoreply@blogger.com