Dogodilo se brzo i spontano.
Kada sam dobila mail novinara Slobodne Dalmacije, nisam ni očekivala da netko izvan gastroblogerskog svijeta cijeni
moje recepte, fotke i prati moje radove.
Stvarno. Iako je na lokalnoj razini, sama
činjenica da netko cijeni ono što radite makar to bio vaš usputni hobi koji vas
ispunjava, lijepo je to čuti. I znati da su prijatelji zbog takvih stvari
jednako uzbuđeni kao i vi.
Svaki puta kada dobijem mail za suradnjom
na nekom portalu ili receptom za neki časopis, još uvijek osjećam leptiriće u
trbuhu. I onda se zapitam: „ Da li je ovo stvarno?“
Zaista. Kako je došlo do ovoga?
Onda ponovno promislim i shvatim da znam
odgovor.
Vi.
Zbog mojih radova, fotografija, truda što
čini moj blog, zbog vas koji me redovito čitate, ostavljate komentare, koji se
vraćate i dijelite lijepe riječi.
Svaki komentar je poseban za mene.
Hvala vam od srca!
*U magazinu Stil Slobodne Dalmacije koji
izlazi subotom podijeljena su tri moja recepta s fotografijama i par riječi o
meni i mom blogu. Jedan od recepata je i Zapečena cvjetača s šparogama i kozicama.
Hvala Uredništvu Slobodne Dalmacije na
pruženoj prilici :)
English version
It happened quickly and spontaneously.
Each time I am asked for a feature in a magazine,
I feel bubbles in my stomach.
And then I think: “Is this real?”
Really. How did it happen?
Then I think again.
Because of You.
Because of my blog and my readers
like you who come back again and again to encourage me and share words.
Each comment I receive feels special for
me.
Thank you!
Pin It Now!
Čestitam ti draga Majo! :)
ReplyDeleteMene ovo ne čudi, ali istina..lijepo je kad drugi prepoznaju i priznaju tvoj rad.
Želim ti još puno takvih mailova i još puno uspjeha sa blogom i van njega :)
Hvala ti Ana :)
DeleteCongrats! That is awesome.
ReplyDeleteCheers,
Rosa
Baš mi je drago zbog tvog proboja u tiskanu verziju. Čestitam od srca i želim ti puno uspjeha u daljnjem objavljivanju recepata. Tko zna, možda jednog dana budem u rukama držala tvoju kuharicu.
ReplyDeleteHvala Tamara! Što se tiče kuharice, sumnjam da bi se upustila u tako velik projekt. Kuhanje i fotkanje me veseli i zabavlja čisto kao hobi :)
DeleteBravo! A na slici izgledaš kao prava diva.
ReplyDeleteHvala ti! :)
DeleteBravo, vesele me takve vijesti, ali sasvim su zaslužene :) Čovjeka razveseli svaka pohvala, a pogotovo kad netko to želi podijeliti s drugima. Želim ti još takvih događaja, ima ovdje puno recepata vrijednih pažnje :)
ReplyDeleteAnja, hvala ti!
DeleteBaš sam jučer listala Slobodnu i dođem do recepta s kozicama i tikvicama i govorim mužu da to moram probati, okrenem stranicu i eno tebe :) Čestitke, super su recepti!
ReplyDeleteMarina, ja sam zbog svih drugih obaveza zaboravila da to jučer izlazi - zapravo me frendica zvala s posla da sam u novinama :) Hvala ti na komentaru :)
DeleteBravo Majo , baš divne vesti. Uzivaj u uspehu, zasluzila si. :)
ReplyDeleteZoka, hvala ti :)
DeleteBravo, Majo!
ReplyDeleteJako je lijep osjećaj kada radiš ono šta voliš,ustrajan i
stojiš iza svega ,i na kraju svega iznenadno i neočekivano uleti
potvrda tvoga rada!
sve najbolje u daljnjem radu
veliki pozdrav
Anita
Anita, hvala ti!
DeleteDraga Majo, čestitke, krasno je ovo, ti si to zaslužila :)
ReplyDeleteTamara, hvala :D
DeleteBravo Majo! Mene također vesele tvoji uspjesi. I nimalo ne čude.
ReplyDeleteDefinitivno si naša omiljena foodblogerica u Hrvatskoj.
Možda ti to trenutno jest samo usputni hobi, ali ne odbacuj priliku da to naraste u nešto više. Ide ti odlično. :)
Sad sam se zacrvenila :) Hvala ti!
DeleteSad sam dosla doma i vidjela na FB. Ovo je divno! Jako mi je drago zbog tebe, zasluzeno je :)!
ReplyDeleteIrma, hvala!
DeleteJao Majice, cestitam!!! Bas mi je drago, stvarno si zasluzila. Gdje se moze kupiti taj dodatak (zapravo ja ne mogu kupiti ni novine)? Mozes skenirati i staviti u pdf (i sebi za uspomenu, a i da ja mogu procitati:)? I moram reci da super izgledas na fotki!
ReplyDeleteMajo, hvala ti! Slobodna Dalmacija se prodaje samo u Dalmaciji, ali skenirat ću :)
DeleteMa SD se moze kupiti i u Herci, ali izdanje za Hercegovinu, a i dok ja to nabavim...pros' voz. Bas se radujem!
DeleteNisam znala da imaju posebno izdanje za Hercegovinu :)
DeleteDivno, Maja, cestitam ti od srca i razumijem potpuno tvoju radost. To nije mala stvar. Ako se bude moglo gdje pogledati na internetu, postavi nam link :)
ReplyDeleteDivno je kad ljudi cijene rad i trud. Zelim ti i dalje puno dobrih recepata i novih tiskanih clanaka. Puno pozdrava :)
Gordana, hvala ti od srca :)
DeleteI was recommended this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble.
ReplyDeleteYou are wonderful! Thanks!
Also visit my weblog ... Hotele Chorzow
Thank you so much :)
DeleteIskrene čestitke, drago mi je da je još netko osim nas prepoznao tvoj talent!!
ReplyDeleteTamara, i meni isto :) Hvala ti :)
DeleteSuper... iskrene čestitke... zaslužuješ ti to i još mnogo više :)
ReplyDeleteDraga Olivera, hvala ti :)
DeleteBravo!
ReplyDeleteCestitam Majo-zasluzeno je :) redovno citam tvoj blog i isprobavam recepte.posebno mogu reci da me raduju oni u kojima je kokosovi mleko jer ga obozavam :) samo napred i sve najbolje :)
ReplyDeleteHvala ti Aleksandra :)
DeleteCongrats darling :) You are very talented so stop doubting yourself, Many more such features will happen!
ReplyDeleteKankana, thank you so much :)
DeleteSvaki trud bude nagradjen, prije ili kasnije. :)
ReplyDeleteIskrene čestitke!
Lp
Super, čestitam ti :)
ReplyDeleteDraga Majo, čestitke do srca, divno je kad neko cijeni tvoj rad i trud! Bravo, i samo naprijed :)
ReplyDeleteHvala vam svima na komentarima :)
ReplyDelete:) Bravo! samo naprijed..
ReplyDeleteDivno Majo! Čestitaaam!
ReplyDeleteBravo draga Maja, ovo me iskreno razveselilo i čestitam ti !! Uistinu lijepo, i nakon ova prva tri recepta neka ih bude još puno, puno !! Uživaj u ovome !
ReplyDelete